Οι χειριστές κρεβατιών παραλίας Patong ζητούν την επέκταση των ζωνών εργασίας

Πατόνγκ –

Οι τοπικοί φορείς εκμετάλλευσης της παραλίας Patong ζητούν να επεκτείνουν τις ζώνες εργασίας τους λόγω περισσότερων τουριστών.

Ο κ. Preechawut 'Prab' Keesin, ο οποίος είναι επίσης ο πρόεδρος των Patong Beach Bed Local Operators, είπε στο Phuket Express τα εξής

«Οι τοπικοί φορείς εκμετάλλευσης ζητούν να επεκτείνουν τις ζώνες παραλιών και μασάζ καθώς περισσότεροι τουρίστες έρχονται στην Πατόνγκ».

«Κανονικά, τους επιτρέπεται το δέκα τοις εκατό της παραλίας για τη ζώνη εργασίας τους. Ωστόσο, σε αυτή την υψηλή περίοδο, ζητάμε να επεκταθεί το 20% της ζώνης της παραλίας». είπε ο Prab.

«Διαχειριζόμαστε επίσης παράπονα σε παρόχους κρεβατιών και μασάζ στην παραλία εκτός των νόμιμων ζωνών καθώς και σε άλλους πωλητές τη νύχτα. Η παραλία Patong πρέπει να παραμείνει μια όμορφη παραλία με καθαριότητα και ασφάλεια.» κατέληξε ο Prab.

Το ετήσιο Καρναβάλι της Πατόνγκ θα πραγματοποιηθεί αυτόν τον μήνα για να σηματοδοτήσει την επίσημη έναρξη της υψηλής τουριστικής περιόδου του Πουκέτ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.