Η τρίτη δερμάτινη φωλιά θαλάσσιας χελώνας βρέθηκε στην παραλία στο Phang Nga

Phang Nga -

Μια τρίτη δερμάτινη φωλιά θαλάσσιας χελώνας με αυγά βρέθηκε σε μια παραλία στο Phang Nga.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Συνολικά, 118 δερμάτινα αυγά θαλάσσιας χελώνας βρέθηκαν σε μια παραλία στο Phang Nga, βόρεια του Πουκέτ.

Περισσότερα αυγά δερμάτινης χελώνας βρέθηκαν στην ίδια παραλία με προηγούμενο πρόσφατο εύρημα στο Takua Thung αυτόν τον μήνα.

Τώρα για την ενημέρωση:

Αξιωματούχοι από το Τμήμα Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων 6 (DMCR 6) είπαν στο Phuket Express σήμερα (7 Δεκεμβρίουth) νωρίς σήμερα το πρωί ότι ειδοποιήθηκαν από έναν κάτοικο της περιοχής ότι μια μητέρα δερμάτινη θαλάσσια χελώνα γεννούσε αυγά στην παραλία Na Klua στην υποπεριφέρεια Kok Kloi, στην περιοχή Takua Thong.

Οι υπάλληλοι του DMCR πήγαν στην παραλία που απέχει περίπου 900 μέτρα από δύο προηγούμενες φωλιές θαλάσσιων χελωνών που βρέθηκαν. Αυτή η τρίτη φωλιά είχε 139 αυγά από τα οποία τα 119 ήταν γόνιμα αυγά. Τα αυγά μεταφέρθηκαν σε ασφαλή περιοχή κοντά στις δύο προηγούμενες φωλιές.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.