ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Δεύτερη έκρηξη στο σιδηρόδρομο στη Songkhla προκάλεσε τρεις θανάτους και τέσσερις τραυματίες

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Siamrath

Songkhla -

  Δεύτερη έκρηξη σήμερα το πρωί (6 Δεκεμβρίουth) περίπου 300 μέτρα από τη σκηνή στο σιδηρόδρομο στην περιοχή Sadao έχει προκαλέσει τρεις θανάτους και προκάλεσε τον τραυματισμό τεσσάρων ατόμων.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Μια βόμβα που τοποθετήθηκε στο σιδηρόδρομο προκάλεσε εκτροχιασμό εμπορευματικής αμαξοστοιχίας στην περιοχή Σαντάο το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Η αστυνομία της Songkhla αναζητά ύποπτους αντάρτες που πυροδότησαν βόμβα για να εκτροχιάσουν ένα φορτηγό τρένο στην περιοχή Sadao της Songkhla το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου.

Τώρα για την ενημέρωση:

Στις 6:30 π.μ. σήμερα το πρωί αναφέρθηκε ότι μια δεύτερη βόμβα εξερράγη περίπου 300 μέτρα μακριά από την πρώτη έκρηξη στο σιδηρόδρομο.

Τρεις υπάλληλοι του σιδηροδρόμου που επισκεύαζαν τον σιδηρόδρομο φέρεται να σκοτώθηκαν και τουλάχιστον άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν. Οι αρμόδιοι αξιωματικοί ερευνούν τώρα το περιστατικό.

κ. Jesada Jitrat, Κυβερνήτης της επαρχίας Songkhla, επιβεβαίωσε στα μέσα ενημέρωσης πριν από λίγο ότι από το περιστατικό, τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, μεταξύ των οποίων κ. Yingsak Chumtree, Ενας υπάλληλος, κ. Nawarit Suwanchatri, υπάλληλος της Hat Yai Locomotive District, και κ. Phumpan Petchsuk, βοηθός επιθεωρητής της Περιφέρειας Χατ Γιάι Λοκομοτίβ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.