Ένα άτομο τραυματίστηκε όταν οδηγός μοτοσικλέτας έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο ταξί στο Rawai του Πουκέτ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Rawai Rescue

Rawai, Πουκέτ –

  Ένας αναβάτης μοτοσικλέτας τραυματίστηκε μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο ταξί στο Rawai.

Για το ατύχημα ειδοποιήθηκαν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης χθες (5 Δεκεμβρίουth) απόγευμα κοντά στη διασταύρωση Sai Yuan στο Rawai, στην περιοχή Mueang Phuket.

Έφτασαν στο σημείο για να βρουν το μηχανάκι εκτός δρόμου σε χαντάκι. Μια 29χρονη γυναίκα, η μοτοσικλέτα, είχε τραυματιστεί διάφορα και μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο. Το κατεστραμμένο αυτοκίνητο ταξί βρισκόταν στην άκρη του δρόμου, με τον οδηγό που δεν τραυματίστηκε να περιμένει την αστυνομία.

Και οι δύο οδηγοί δεν αναγνωρίστηκαν στον Τύπο από τις αρχές επιβολής του νόμου και τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης του Rawai.

Μάρτυρες είπαν στο Phuket Express ότι ο αναβάτης της μοτοσικλέτας συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο ταξί προτού η μοτοσικλέτα χάσει τον έλεγχο και πέσει σε μια κοντινή τάφρο.

Η αστυνομία της Rawai συνεχίζει την έρευνά της για να βρει την ακριβή αιτία του ατυχήματος για περαιτέρω πιθανές νομικές ενέργειες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.