Η εθνική εκστρατεία υπέρβασης της διαμονής συνεχίζεται στην Ταϊλάνδη καθώς Αμερικανός συνελήφθη στο Πουκέτ για 8 ημέρες παραμονής

Πουκέτ-

  Ένας 63χρονος Αμερικανός συνελήφθη στο Πουκέτ για οκτώ ημέρες παραμονής. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν βγήκε από το δωμάτιό του και έτρωγε μόνο κάψουλες πρωτεΐνης ενώ κρυβόταν από το Ταϊλανδέζικο Immigration.

Το Γραφείο Μετανάστευσης Phang Nga είπε στο Phuket Express σήμερα, 6 Δεκεμβρίου 2022, ότι συνέλαβαν τον κ. Roderick Eugene Williams, 63 ετών, Αμερικανό υπήκοο σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο στο Rawai το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η σύλληψη στο Πουκέτ έγινε αφότου οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο κ. Ουίλιαμς, ο οποίος παρέμεινε στη βίζα του για οκτώ ημέρες, είχε δηλώσει τη διαμονή του σε ένα σπίτι στην υποπεριφέρεια Thung Maprao, στην περιοχή Tai Mueang στο Phang Nga.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι αλλά δεν τον βρήκαν. Συνέχισαν την έρευνά τους και τον βρήκαν μετά από μια πληροφορία από έναν ενδιαφερόμενο πολίτη, ο οποίος δήλωσε ότι ο κ. Williams βρισκόταν στο Rawai του Πουκέτ. Οι αξιωματικοί μετανάστευσης Phang Nga τον ακολούθησαν στο Πουκέτ πριν τον συλλάβουν.

Ο κ. Ουίλιαμς είπε στην αστυνομία ότι ήξερε ότι είχε υπερβεί τη διαμονή του, επομένως δεν έφυγε από το ενοικιαζόμενο δωμάτιο και έτρωγε μόνο κάψουλες πρωτεΐνης. Αν χρειαζόταν κάτι τηλεφωνούσε στους φίλους του. Ο κ. Ουίλιαμς δεν δήλωσε γιατί παρέμεινε ή γιατί τράπηκε σε φυγή και κρύφτηκε αντί να λύσει το ζήτημα με το Immigration.

Ο κ. Ουίλιαμς οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Chalong στο Πουκέτ για να αντιμετωπίσει κατηγορίες υπέρβασης της διαμονής και τελικά απέλαση και εγγραφή στη μαύρη λίστα.

Εν τω μεταξύ, ένα άλλο Ένας 63χρονος Αμερικανός συνελήφθη στην περιοχή Tai Mueang για 745 ημέρες παράτασης της βίζας του. Δεν έφυγε από το σπίτι του για δύο χρόνια.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.