Πυρκαγιά στο σπίτι στο Rawai, χωρίς τραυματισμούς

Rawai -

Φωτιά ξέσπασε σε σπίτι σε ιδιωτική κατοικία στο Ραβάι.

Οι πυροσβέστες του δήμου Rawai ειδοποιήθηκαν για τη φωτιά το περασμένο Σαββατοκύριακο σε ένα σπίτι σε μια κατοικημένη περιοχή στο Rawai.

Έφτασαν στο σπίτι με ένα πυροσβεστικό όχημα για να βρουν πολύ καπνό να βγαίνει από το σπίτι.

Οι πυροσβέστες του Rawai είπαν στο Phuket Express ότι η φωτιά ξεκίνησε από έναν πίνακα ελέγχου ρεύματος μέσα στο σπίτι. Οι πυροσβέστες χρησιμοποίησαν πυροσβεστήρα για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί ή άλλες ζημιές.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.