Ταϊλανδός επιχειρηματίας δωρίζει γη για να χτίσει δρόμο μέχρι το βουνό Πατόνγκ στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας καλοπροαίρετος Ταϊλανδός επιχειρηματίας δώρισε τη γη του για να χτίσει έναν εναλλακτικό δρόμο που οδηγεί στο βουνό Πατόνγκ, αφού ο παλιός δρόμος αποκλείστηκε από κατολίσθηση και κρατήθηκε από κατασκευαστικές προσπάθειες.

Ο Preechawut Keesin, επικεφαλής του Ομίλου Pisona, μαζί με το Ίδρυμα Ανάπτυξης Patong, δώρισε γη και 2.6 εκατομμύρια μπατ για την κατασκευή ενός τσιμεντένιου δρόμου μήκους 2.5 χιλιομέτρων που οδηγεί στο βουνό Patong μετά από κατολίσθηση που μπλόκαρε τον παλιό δρόμο στις 19 Οκτωβρίου.

Ο δρόμος με δύο λωρίδες, που ξεκινά από το ιερό Suea Hok Sae Keng μέχρι το βουνό Patong, ολοκληρώθηκε και θα είναι ανοιχτός για το κοινό αύριο (5 Δεκεμβρίου) στις 9 π.μ. Υπενθυμίζεται στους οδηγούς να οδηγούν με προσοχή γιατί ο δρόμος είναι ανηφορικός.

Ο Preechawut είπε ότι ο νέος δρόμος κατασκευάστηκε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Ήλπιζε ότι θα κρατούσε τις διακοπές των επισκεπτών στην περιοχή από το να καταστραφούν.

Ο δρόμος βρίσκεται επίσης κοντά σε μια γνωστή πίστα Go-Kart που οδηγεί στους ντόπιους που τον αποκαλούν δρόμο Go-Kart.
-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.