Διαρρήκτες έκλεψαν περιουσία τριών εκατομμυρίων μπατ από Δανό και τα τρία σπίτια της Ταϊλανδής συζύγου του στο Κο Σαμούι

ΦΩΤΟ: Naewna

Koh Samui, Surat Thani —

Ένας Δανός σοκαρίστηκε όταν ανακάλυψε ότι τα τρία σπίτια που έχει με την Ταϊλανδή σύζυγό του στο Κο Σαμούι διαρρήχθηκαν, με περιουσία αξίας άνω των τριών εκατομμυρίων μπατ συνολικά αγνοούνται.

Το θύμα, ο κ. Andersen Bren Michael, 43 ετών, και η ανώνυμη Ταϊλανδή σύζυγός του αποκάλυψαν την κατάστασή τους στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι τα τρία σπίτια τους που βρίσκονται στην υποσυνοικία Maenam της περιοχής Koh Samui, στην επαρχία Surat Thani, άδειασαν εντελώς και καταστράφηκαν από διαρρήκτες ενώ βρίσκονταν. ταξίδεψε πριν από πέντε μήνες.

Τα τρία ξύλινα σπίτια είχαν δύο ορόφους και κάθονταν σχετικά μακριά από τις πυκνοκατοικημένες περιοχές στο Κο Σαμούι, είπε ο Μάικλ στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Αρκετά από τα υπάρχοντά του κλάπηκαν, όπως ένα ποδήλατο βουνού αξίας 50,000 μπατ, τέσσερα κλιματιστικά αξίας 80,000 μπατ, τέσσερις δερμάτινοι καναπέδες αξίας 120,000 μπατ, μια τηλεόραση αξίας 30,000 μπατ και πολλά άλλα.

Επιπλέον, τα σπίτια καταστράφηκαν, με τρυπημένα ταβάνια και τοίχους, και σκουπίδια παντού. Οι συνολικές ζημιές ξεπέρασαν τα τρία εκατομμύρια μπατ, σύμφωνα με τον Michael.

ΦΩΤΟ: Naewna

Δύο άντρες διαρρήκτες σε ένα μηχανάκι εθεάθησαν να πηγαινοέρχονται από τα σπίτια και να αφαιρούν πολλά υπάρχοντα, είπε η συγγενής του θύματος και μάρτυρας κα Montha Sukkong. Τα σπίτια συνήθως τα φρόντιζε μια καμαριέρα, αλλά εκείνη έφυγε πριν από πέντε μήνες.

Η κυρία Μόνθα ήταν καχύποπτη με τους δύο άντρες, έτσι ήρθε να κοιτάξει τα σπίτια και σοκαρισμένη διαπίστωσε ότι τα σπίτια των συγγενών της εκμηδενίστηκαν. Υποψιάστηκε ότι οι διαρρήκτες προέρχονταν από μια κοντινή κοινότητα.

ΦΩΤΟ: Naewna

Ο Μάικλ είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι ζούσε στην Ταϊλάνδη για 15 χρόνια και ποτέ δεν είχε βιώσει κάτι τέτοιο, προσθέτοντας ότι δεν ένιωθε πλέον ασφαλής. Στη συνέχεια, ο Δανός υπέβαλε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα του Σαμούι.

Σύμφωνα με την πρόσφατη αναφορά, ένας ύποπτος που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Worakorn, 42 ετών, συνελήφθη από την αστυνομία μαζί με τα εξαφανισμένα υπάρχοντα του Michael. Οι υπόλοιποι ύποπτοι αναζητούνται από την αστυνομία.
-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.