Φιλιππινέζος συνελήφθη στο Πουκέτ για 252 ημέρες παραμονής

Πουκέτ -

  Ένας 55χρονος Φιλιππινέζος συνελήφθη στο Κάθου για 252 ημέρες υπέρβασης των νόμιμων προϋποθέσεων έκδοσης βίζας.

Το γραφείο Μετανάστευσης του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι χθες (2 Δεκεμβρίουnd) μια ομάδα αξιωματικών Μετανάστευσης του Πουκέτ συνέλαβε τον κ. Lito Lopez, 55 ετών, υπήκοο Φιλιππίνων σε ένα δωμάτιο στον καταρράκτη Soi Kathu στο Kathu.

Η σύλληψη έγινε αφότου οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο κ. Λόπεζ διέμενε μετά από συμβουλές από ενδιαφερόμενους πολίτες. Συνέχισαν την έρευνά τους και βρήκαν πού διέμενε ο κ. Lopez.

Ο κ. Lopez εισήλθε στην Ταϊλάνδη μέσω της Ranong Immigration στις 4 Μαρτίουth, 2020. Χρησιμοποίησε βίζα NON-90 μέχρι την 1η Ιουνίουst, 2020. Μετά από αυτό, επέκτεινε τη βίζα του στο Phuket Immigration με εξαιρέσεις Covid κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid και του επετράπη να μείνει μέχρι τις 25 Μαρτίουth, 2022. Έχει πλέον 252 ημέρες υπέρβασης. Οι αξιωματούχοι του Πουκέτ πίστευαν επίσης ότι εργαζόταν παράνομα στην Ταϊλάνδη κατά τη διάρκεια του χρόνου του εδώ.

Μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Kathu για να αντιμετωπίσει κατηγορίες υπέρβασης διαμονής και περιμένει να απελαθεί με δικά του έξοδα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.