ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η εταιρεία του Πουκέτ φέρεται να συνδέεται με το αφεντικό της κινεζικής «μαφίας» Tuhao κατηγορείται για παράνομα φίδια

Πουκέτ -

Σε βάρος ενός επιστάτη έχουν ασκηθεί κατηγορίες για παράνομη κατοχή φιδιών σε εταιρεία που φέρεται να σχετίζεται με το φερόμενο ως αφεντικό της κινεζικής «μαφίας» «Tuhao».

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Οι αξιωματικοί επιβολής του νόμου επιθεώρησαν πολλές επιχειρήσεις στο Πουκέτ που φέρονται να σχετίζονται με το φερόμενο ως αφεντικό της κινεζικής «μαφίας» «Tuhao». Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν αυτοκίνητα, κρεβάτια και υπολογιστές.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο διοικητής της αστυνομίας της επαρχίας του Πουκέτ, υποστράτηγος Sermphan Sirikong είπε στο Phuket Express σήμερα (1 Δεκεμβρίουst):

«Μία από τις εταιρείες που επιθεώρησαν οι αξιωματικοί χθες ήταν η Royal Park Phuket Co. Ltd (Snake Garden) στην οποία βρήκαν πολλά φίδια σε γυάλινα κουτιά και η οποία χρησιμοποιήθηκε προηγουμένως για την πώληση προϊόντων βοτάνων στο Wichit».

«Οι αξιωματικοί κατέσχεσαν δέκα φίδια διαφόρων ειδών στον χώρο. Ο επιστάτης οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Wichit για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράνομη κατοχή άγριων ζώων καθώς δεν βρέθηκαν άδειες.» κατέληξε ο Σέρμφαν.

Το όνομα του επιστάτη δεν δόθηκε στον Τύπο.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.