Καρναβάλι Patong για να σηματοδοτήσει την επίσημη έναρξη της υψηλής περιόδου του τουρισμού στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Το ετήσιο Καρναβάλι της Πατόνγκ θα πραγματοποιηθεί αυτόν τον μήνα για να σηματοδοτήσει την επίσημη έναρξη της υψηλής τουριστικής περιόδου του Πουκέτ.

Το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Πατόνγκ είπε στο Phuket Express ότι το ετήσιο Καρναβάλι του Πουκέτ στο Πατόνγκ, η 36η ετήσια εκδήλωση, 2022 θα πραγματοποιηθεί από τις 16 Δεκεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου. Το φεστιβάλ πραγματοποιείται παραδοσιακά στην Πατόνγκ για να σηματοδοτήσει την έναρξη της υψηλής τουριστικής περιόδου του Πουκέτ.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν αργότερα από τον δήμο Patong και θα καλυφθούν εδώ από το Phuket Express.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.