Οι ξένοι θαλασσοπόροι απολαμβάνουν τοπικό ψάρεμα στην παραλία Karon

Karon -

Οι ξένοι θαλασσοπόροι απόλαυσαν μια τοπική περιήγηση με ψαράδες στην παραλία Katon.

Ο Επικεφαλής του Επαρχιακού Γραφείου Αλιείας του Πουκέτ, κ. Sitthiphon Mueangsong, επιθεώρησε τοπικές περιηγήσεις ψαρέματος στην παραλία Karon σήμερα, 2 Δεκεμβρίου 2022.

Ο κ. Sitthiphon είπε στο Phuket Express ότι πολλοί ξένοι θαλασσοπόροι απολαμβάνουν το τοπικό ψάρεμα στην παραλία Karon με τη βοήθεια ντόπιων ψαράδων. Μερικοί από αυτούς μάλιστα βοήθησαν τους ψαράδες να τραβήξουν τα δίχτυα από το νερό με μεγάλες ποσότητες ψαριών μπλεγμένα στο δίχτυ. Μερικοί από τους τουρίστες αγόρασαν αργότερα αυτά τα φρέσκα ψάρια.

Οι ψαράδες δήλωσαν στο Phuket Express ότι πολλοί τουρίστες απολάμβαναν να συμμετέχουν στη διαδικασία αλιείας και ήταν ευτυχείς που είδαν τον τουρισμό να ανακάμπτει.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.