Αξιωματικοί του Πουκέτ επιθεωρούν επιχειρήσεις που φέρονται να σχετίζονται με το φερόμενο ως αφεντικό της κινεζικής «μαφίας» «Tuhao»

Πουκέτ -

Οι αξιωματικοί επιβολής του νόμου επιθεώρησαν πολλές επιχειρήσεις στο Πουκέτ που φέρονται να σχετίζονται με το φερόμενο ως αφεντικό της κινεζικής «μαφίας» «Tuhao». Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν αυτοκίνητα, ναds και υπολογιστές.

Ένα φερόμενο αφεντικό της κινεζικής μαφίας με το όνομα «Tuhao» παραδόθηκε στην αστυνομία της Μπανγκόκ την Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου, αφού κατηγορήθηκε για συμπαιγνία στο παράνομο εμπόριο ναρκωτικών και λειτουργία παράνομου νυχτερινού κέντρου.

Χθες, (30 Νοεμβρίουth), μια ομάδα αξιωματικών του Πουκέτ επιθεώρησε επιχειρήσεις για τις οποίες υπάρχουν υποψίες ότι εμπλέκονται με το «Tuhao». Η πραγματική ταυτότητα του υπόπτου αποκαλύφθηκε από την αστυνομία ως Chaiyanat Kornchayanant, πολιτογραφημένος Ταϊλανδός πολίτης κινεζικής καταγωγής.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί είπαν στο Phuket Express ότι υπάρχουν τουλάχιστον οκτώ επιχειρήσεις σε πέντε μέρη στο Πουκέτ, όπου ο Tuhao, ή Chaiyanat, είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος σε κάθε εταιρεία. Όλες αυτές οι επιχειρήσεις ήταν κλειστές από τον Covid-19 μέχρι τώρα.

Οι χώροι που επιθεωρήθηκαν ήταν:

  1. Modern Latex Co., Ltd που πουλούσε κρεβάτια λατέξ στο Wichit του Mueang Phuket.
  2. Queen Legend Co.Ltd. χρησιμοποιείται για την πώληση δερμάτινων προϊόντων σε ένα εμπορικό κέντρο, η Ever Union Co.Ltd. που βρίσκεται στο Wichit βρήκε 86 σετ κρεβατιών.
  3. Royal International Co., Ltd. και King Bird Nests Co.Ltd. στο Wichit πουλούσε φωλιές πουλιών.
  4. Το Royal Park Phuket Co.Ltd (Snake Garden) βρήκε πολλά φίδια σε γυάλινα κουτιά και πουλούσε βότανα που βρίσκονται στο Wichit.
  5. The City Center Co.Ltd. and Modern James Phuket Co.,Ltd. που είναι ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο που πουλούσε κοσμήματα που βρίσκεται στο Wichit.

Οι περισσότερες από αυτές τις επιχειρήσεις επικεντρώθηκαν κυρίως σε κινεζικά τουριστικά γκρουπ που λόγω της συνεχιζόμενης πολιτικής της Κίνας για μηδενικό Covid δεν έχουν ακόμη επιστρέψει στην Ταϊλάνδη.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.