Συνελήφθη μέσα σε 24 ώρες κλέφτης μηχανών στη Ρασάντα

Rassada -

Ένας κλέφτης συνελήφθη μέσα σε 24 ώρες μετά την κλοπή μοτοσικλέτας στη Ρασάντα.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Πουκέτ, συνταγματάρχης Sarawut Chooprasit, είπε στο Phuket Express ότι συνέλαβαν τον κ. Tawatchai Thongtip, 24 ετών. Του κατασχέθηκε μια κλεμμένη μοτοσικλέτα. Συνελήφθη στο σπίτι του στη Ρασάντα.

Η σύλληψη έγινε αφού η αστυνομία έλαβε αναφορά ότι ο ύποπτος έκλεψε μια μοτοσικλέτα που ήταν σταθμευμένη μπροστά από ένα σπίτι στο Samkong της Rassada. Τα πλάνα CCTV δείχνουν καθαρά το πρόσωπο του υπόπτου. Η αστυνομία εντόπισε τον ύποπτο πριν τον συλλάβει.

Ο Tawatchai μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της πόλης του Πουκέτ για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για κλοπή τη νύχτα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.