Περισσότερα από 100,000 κιλά σκουπιδιών έχουν πεταχτεί στο Koh Siray για περισσότερα από 20 χρόνια, λέει η Monsoon Garbage Thailand

αθέτηση

Koh Siray, Mueang Phuket -

Περισσότερα από 100,000 κιλά σκουπιδιών έχουν πεταχτεί στο Koh Siray για περισσότερα από 20 χρόνια, τουλάχιστον σύμφωνα με μια ομάδα παρακολούθησης των κοινωνικών δικτύων.

Το θέμα έφερε στο φως η σελίδα στο Facebook «Monsoon Garbage Thailand» νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Ο κ. Waranyoo Boonsit, ο διαχειριστής της σελίδας, είπε στο Phuket Express ότι αυτή η περιοχή βρίσκεται κοντά στην αγορά ψαρέματος του Πουκέτ. Έχει αναφέρει το θέμα στα αρμόδια κυβερνητικά γραφεία σχετικά με αυτά τα σκουπίδια πριν από τρία χρόνια.

Καθάρισαν τα σκουπίδια σε μια μικρή περιοχή. Ωστόσο, υπάρχει ακόμη ένα σημαντικό μέρος της περιοχής που δεν έχει καθαριστεί.

Πρόκειται για περίπου 100,000 κιλά σκουπιδιών συνολικά τα οποία απορρίπτονται συνεχώς για περίπου 20 χρόνια, σύμφωνα με τον Waranyoo.

Ο Waranyoo δεν διευκρίνισε αμέσως ποιος πετούσε τα σκουπίδια, από πού προέρχονταν ή πώς ήξερε ότι αυτό συνέβαινε για δύο δεκαετίες, αλλά οι αρμόδιες υπηρεσίες φέρεται να γνώριζαν το θέμα.

Προφανώς χρησιμοποιήθηκε drone για να καταγράψει τις τρέχουσες φωτογραφίες και τις συνθήκες της περιοχής.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.