Περισσότερα αυγά δερμάτινης χελώνας βρέθηκαν στην ίδια παραλία με προηγούμενο πρόσφατο εύρημα στο Phang Nga

MGR Online

Phang Nga-

Περισσότερα αυγά δερμάτινης χελώνας βρέθηκαν στην ίδια παραλία με προηγούμενο πρόσφατο εύρημα στο Takua Thung αυτόν τον μήνα.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Συνολικά, 118 δερμάτινα αυγά θαλάσσιας χελώνας βρέθηκαν σε μια παραλία στο Phang Nga, βόρεια του Πουκέτ.

Αξιωματούχοι από το Τμήμα Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων (DMCR) είπαν στο Phuket Express ότι χθες (30 Νοεμβρίουth) βρήκαν περισσότερες δερμάτινες φωλιές αυγών στην ίδια παραλία Bang Khwan στην υποπεριφέρεια Kok Kloi. Απέχει περίπου 500 μέτρα από μια φωλιά που είχε βρεθεί στο παρελθόν.

Τα αυγά έχουν μεταφερθεί σε ασφαλή περιοχή κοντά στην προηγούμενη φωλιά. Το Phuket Express σημειώνει ότι οι αξιωματούχοι του DMCR δεν αποκάλυψαν πόσα αυγά υπήρχαν στη φωλιά.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.