Πολλοί ξένοι τουρίστες επισκέπτονται την τοπική αγορά Samui "The Wharf"

MGR Online

Samui, Surat Thani -

Πολλοί ξένοι τουρίστες έχουν επισκεφθεί μια διάσημη τοπική αγορά και έχουν δοκιμάσει ταϊλανδέζικο φαγητό στο νησί Samui.

Ο κ. Wiwat Chuenban, ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Τουρισμού της Ταϊλάνδης είπε στο Phuket Express τα εξής:

«Μια από τις πιο διάσημες τοπικές υπαίθριες αγορές στο νησί Samui ονομάζεται «The Wharf Samui» που βρίσκεται στην υποσυνοικία Bo Phut. Η αγορά ανοίγει κάθε Τετάρτη και Παρασκευή από αργά το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ. Οι περισσότεροι πωλητές είναι ντόπιοι που πωλούν τοπικά τρόφιμα και προϊόντα.»

«Οι περισσότεροι ξένοι τουρίστες ενδιαφέρθηκαν να δοκιμάσουν ταϊλανδέζικα φαγητά όπως Pad Thai, Papaya Salad, (Somtam) και ψητό κοτόπουλο. Υποστηρίξαμε τα ταϊλανδέζικα τρόφιμα ως Soft Power καθώς και αναπτύξαμε τον τοπικό τουρισμό». Ο κ. Wiwat πρόσθεσε.

Έχετε επισκεφθεί αυτήν την αγορά; Πείτε μας για τις εμπειρίες σας στα σχόλια παρακάτω!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.