Το Πουκέτ προειδοποιεί για ξαφνικές πλημμύρες την επόμενη εβδομάδα

Πουκέτ -

Το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Πουκέτ ανακοίνωσε προειδοποίηση για ξαφνικές πλημμύρες την επόμενη εβδομάδα.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι η προειδοποίηση τίθεται σε ισχύ από σήμερα (30 Νοεμβρίουth) έως (5 Δεκεμβρίουth2022.

Οποιοσδήποτε είχε αρνητικό αντίκτυπο από πλημμύρες μπορεί να καλέσει το Τμήμα Πρόληψης και Μετριασμού των Καταστροφών (DDPM) 0 7651 0098 ή το τηλεφωνικό κέντρο DDPM 1784.

Εν τω μεταξύ, Τα μικρά αυτοκίνητα επιτρέπεται πλέον να ανεβαίνουν στον κατεστραμμένο λόφο Patong. Ωστόσο, εάν βρέχει και προκαλεί κίνδυνο για κατολισθήσεις, ο εξοπλισμός μας θα στείλει σήματα για να μας προειδοποιήσει και θα εξετάσουμε ξανά τη διέλευση για την ασφάλεια των χρηστών του δρόμου.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.