ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα αυτοκίνητα θα επιτρέπονται στη λωρίδα Kathu προς Patong

Πατόνγκ –

Τα αυτοκίνητα θα επιτρέπεται να χρησιμοποιούν τη λωρίδα Kathu προς Patong και πάλι από αύριο, 30 Νοεμβρίου.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Τα αυτοκίνητα επιτρέπεται να περνούν στην μερικώς κατεστραμμένη οδό Patong Hill και στις δύο λωρίδες.

Τα αυτοκίνητα δεν επιτρέπεται να περνούν στον λόφο Patong που έχει καταρρεύσει στη λωρίδα Kathu προς Patong.

Ο δήμος Patong είπε στο Phuket Express ότι τα μικρά οχήματα (αυτοκίνητα, μίνι βαν, φορτηγά) θα επιτρέπεται να χρησιμοποιούν τη λωρίδα Kathu προς Patong ξανά αύριο (30 Νοεμβρίουth) μετά το μεσημέρι. Έτσι, αυτό σημαίνει ότι και οι δύο λωρίδες θα επιτρέπουν τόσο μοτοσικλέτες όσο και αυτοκίνητα.

Ωστόσο, ο ανάδοχος αποκάλυψε στο Phuket Express ότι οι συνολικές οδικές εργασίες για την επιδιόρθωση του λόφου Patong που έχει καταρρεύσει έχει ολοκληρωθεί κατά 70%.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.