Το αεροδρόμιο του Πουκέτ πραγματοποιεί μεγάλη άσκηση πυρκαγιάς

Πουκέτ-

Το διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ ανακοίνωσε ότι πραγματοποίησε πρακτική πυρκαγιάς που περιελάμβανε σημαντική ποσότητα καπνού ως μέρος της άσκησης.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Το διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει πρακτική πυρκαγιάς που θα περιλαμβάνει σημαντική ποσότητα καπνού ως μέρος της άσκησης.

Η άσκηση σήμερα (29 Νοεμβρίου) ξεκίνησε στις 10:00 π.μ. έως το μεσημέρι κοντά στο διάδρομο 27. Κατά τη διάρκεια της πρακτικής, μεγάλη ποσότητα καπνού στάλθηκε στον αέρα γύρω από το αεροδρόμιο. Το προσωπικό του αεροδρομίου ζήτησε συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

Αυτές οι ασκήσεις πραγματοποιούνται τακτικά με άφθονες προειδοποιήσεις προς το κοινό λόγω ανησυχιών για καπνό και φωτιά από το αεροδρόμιο.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.