Περισσότεροι από 900,000 επισκέπτες έχουν επισκεφθεί το Πουκέτ από την 1η Μαΐου, λέει η Thai Immigration

Πουκέτ -

Περισσότεροι από 900,000 ξένοι και Ταϊλανδοί τουρίστες επισκέφτηκαν το Πουκέτ από την 1η Μαΐουst.

Ο επικεφαλής μετανάστευσης του Πουκέτ, συνταγματάρχης Thanet Sukchai είπε στο Phuket Express. «Από την 1η Μαΐουst στο Νοέμβριο 27th, ο συνολικός αριθμός επισκεπτών όλων των ημεδαπών είναι 934,164. Από αυτούς οι 914,746 είναι ξένοι και οι 19,418 είναι επισκέπτες από την Ταϊλάνδη.»

Εν τω μεταξύ, η Κυριακάτικη Αγορά του Πουκέτ Walking Street, γνωστή και ως «Laad Yai», εξακολουθεί να είναι γεμάτη από Ταϊλανδούς και ξένους τουρίστες κάθε εβδομάδα.

Ο Αντιπρόεδρος της Κοινότητας της Παλιάς Πόλης του Πουκέτ κ. Σόμιος Πατάν είπε στο Phuket Express. «Η αγορά είναι ένας από τους πιο σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς στο Πουκέτ, κάτι που είναι «πρέπει» για τους επισκέπτες να επισκεφθούν την αγορά υπογραφών στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ. Περισσότεροι Ταϊλανδοί και ξένοι τουρίστες έρχονται στην αγορά ως την έναρξη της υψηλής τουριστικής περιόδου.

Επί του παρόντος, οι Ρώσοι τουρίστες είναι πρώτοι στους επισκέπτες που φτάνουν με δεύτερους τους Ινδούς, όπως μπορείτε να δείτε εδώ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.