ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Γάλλος στο Rawai κατηγορήθηκε για παράνομη κατοχή σκελετού φάλαινας, ισχυρίστηκε ότι ο πωλητής του είπε ότι ήταν κατασκευασμένος από ξύλο

Rawai -

Ένας Γάλλος που συνελήφθη στο Rawai την περασμένη εβδομάδα για παράνομη κατοχή σκελετού φάλαινας ισχυρίστηκε ότι ένας πωλητής του είπε ότι ήταν κατασκευασμένος από ξύλο.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Οι αξιωματούχοι του Τμήματος Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων (DMCR) είπαν στο Phuket Express. Συνέλαβαν τον κ. Thierry Alain, 52 ετών, Γάλλο υπήκοο, στο Rawai την περασμένη εβδομάδα στις 21 Νοεμβρίουst. Του κατασχέθηκαν τμήματα της κάτω γνάθου μιας φάλαινας Baleen.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο κ. Alain είπε στους αξιωματούχους ότι αγόρασε το αντικείμενο από μια αγορά κοντά στο Chalong. Ο πωλητής του είπε ότι ήταν από ξύλο. Το χρησιμοποίησε για να διακοσμήσει το σπίτι και δεν ήξερε ότι ήταν σκελετός φάλαινας. Οι υπάλληλοι προσπαθούν να εντοπίσουν τον πωλητή.

Ο επίσημος χρησιμοποίησε την τεχνική Φασματοσκοπίας Υπέρυθρου Μετασχηματισμού Fourier (FTIR) που έχει αποδείξει ότι το «ξύλο» είναι στην πραγματικότητα η κάτω γνάθος μιας φάλαινας Baleen.

Οι αξιωματούχοι δεν σχολίασαν εάν πίστευαν την ιστορία του Γάλλου ή εάν οι κατηγορίες εναντίον του θα αποσύρονταν και θα ασκούνταν εναντίον του πωλητή όταν εντοπιστεί.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.