Το Phang Nga φιλοξενεί το Bike Week

Phang Nga -

Το Phang Nga φιλοξένησε μια σημαντική Εβδομάδα Ποδηλάτου με περισσότερους από 2,000 ποδηλάτες να συμμετέχουν στη διασκέδαση!

Ο Κυβερνήτης Phang Nga Eakkarat Leesen το Σάββατο (26 Νοεμβρίουth) άνοιξε επίσημα την πρώτη «Φιλανθρωπική Βόλτα στην Εβδομάδα Ποδηλάτου Phangnga» που πραγματοποιήθηκε στην παραλία Natai στην υποπεριοχή Kok Kloi, στην περιοχή Takua Thung. Στην εκδήλωση συμμετείχαν περισσότεροι από 2,000 Ταϊλανδοί και ξένοι ποδηλάτες.

Ο κυβερνήτης Eakkarat είπε στο Phuket Express. «Η εβδομάδα ποδηλασίας έχει στόχο να τονώσει τον τουρισμό καθώς και για τη φιλανθρωπική οργάνωση Takua Thung Hospital. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τους Bikers of Phang Nga Group, το Takua Thung District Office και την Tourism Authority of Thailand Phang Nga Office."

Ο επικεφαλής του ομίλου Bikers of Phang Nga, κ. Weerasak Khwanyuen, δήλωσε στο Phuket Express ότι τα τελευταία τρία χρόνια, οι επιχειρηματίες υπέφεραν από την οικονομική κρίση του Covid-19. Επιπλέον, έχουμε δώσει μέρος των εσόδων από την εκδήλωση στο Νοσοκομείο Takua Thung που εξακολουθεί να χρειάζεται περισσότερο ιατρικό εξοπλισμό. Επίσης, δόθηκαν δωρεάν κράνη σε ντόπιους οδηγούς Κόκκλοι».

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.