Καταζητούμενος ύποπτος για απόπειρα δολοφονίας στο Πουκέτ συνελήφθη στο Phatthalung

ΦΩΤΟ: INN News

Phatthalung -

Ένας καταζητούμενος ύποπτος για απόπειρα δολοφονίας πριν από τέσσερα χρόνια στο Πουκέτ συνελήφθη στο Phatthalung.

Η επαρχιακή αστυνομία Phatthalung είπε στο Phuket Express ότι συνέλαβε τον κ. Thanakorn Phontha, 23 ετών, από το Πουκέτ. Του κατασχέθηκε ένα μόνο πιστόλι. Συνελήφθη σε ένα σπίτι στο Phatthalung και οδηγήθηκε στο Πουκέτ για να δικαστεί.

Η σύλληψη έγινε αφού το Επαρχιακό Δικαστήριο του Πουκέτ εξέδωσε ένταλμα σύλληψης τον Αύγουστο του 2018 για απόπειρα δολοφονίας άλλων στο Πουκέτ, παράνομη κατοχή πυροβόλου όπλου και πυρομαχικών και οπλοφορία στην ηβική χωρίς άδεια.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.