Το Πουκέτ θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Bodybuilding 2022

Πουκέτ -

Σαράντα τέσσερις χώρες θα ενταχθούν στις 13th Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Bodybuilding and Physique Sports 2022 που θα διεξαχθεί από τις 6 Δεκεμβρίουth μέχρι τον Δεκέμβριο του 12th, 2022 στο Πουκέτ.

Ο Πρόεδρος της Ταϊλάνδης Bodybuilding and Physique Sports Association κ. Sugree Supawareekun είπε στο Phuket Express ότι η Ταϊλάνδη τιμήθηκε από την World Bodybuilding and Physique Association να φιλοξενήσει τα 13th Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Bodybuilding 2022 στο Πουκέτ.

«Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πολυκατάστημα Central Floresta Phuket από τις 6 Δεκεμβρίουth μέχρι τον Δεκέμβριο του 12th". Bodybuilders από 44 χώρες θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό. Πιστεύουμε ότι αυτή η εκδήλωση μπορεί να ενισχύσει τον αθλητικό τουρισμό στο τέλος του έτους, ο οποίος θα αποφέρει περίπου εκατό εκατομμύρια μπατ».

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.