Άνδρας με ένα κιλό κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη συνελήφθη στο Πουκέτ

Περιοχή Mueang, Πουκέτ —

Ένας Ταϊλανδός 32χρονος φερόμενος ως έμπορος ναρκωτικών συνελήφθη με ένα κιλό κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης το Σάββατο 26 Νοεμβρίου.

Αξιωματούχοι καταστολής παράνομων ναρκωτικών με επικεφαλής τον Πολ. Ο Υποστράτηγος Sermphan Sirikong, Γενικός Διοικητής της επαρχιακής αστυνομίας του Πουκέτ, εισέβαλε σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο στην υποπεριφέρεια Talat Nuea της περιοχής Mueang του Πουκέτ και συνέλαβε έναν φερόμενο ως έμπορο ναρκωτικών, τον κ. Krisada "Daeng" Kerdkaew, 32 ετών.

Η αστυνομία κατέσχεσε ως τεκμήρια 1.35 κιλά κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και 0.04 γραμμάρια ηρωίνης που φυλάσσονταν σε πλαστικό καλαμάκι από το σπίτι της Κρισάδας.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν επίσης το τηλέφωνο του υπόπτου και το κόκκινο/μαύρο μηχανάκι Honda CBR 650 αξίας 150,000 μπατ.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Πουκέτ, ο ύποπτος κατηγορήθηκε για κατοχή παράνομου ναρκωτικού τύπου ένα με πρόθεση πώλησης. Η Κρισάδα τέθηκε υπό κράτηση για νομικές ενέργειες.


-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.