Ο δρόμος κοντά στο αεροδρόμιο του Πουκέτ πρόκειται να ολοκληρωθεί βιαστικά μέχρι το τέλος αυτού του μήνα

Πουκέτ-

Ένας υπό κατασκευή δρόμος κοντά στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ στο Thalang ετοιμάζεται να ολοκληρωθεί εσπευσμένα μέχρι το τέλος αυτού του μήνα.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ο Αντικυβερνήτης του Πουκέτ παρακολούθησε την κατασκευή οδικών βελτιώσεων κοντά στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ στην περιοχή Thalang, η οποία είναι 11 τοις εκατό πίσω από το χρονοδιάγραμμα, σύμφωνα με τον Αντικυβερνήτη.

Ο Αντικυβερνήτης του Πουκέτ Pichet Panapong και ο επικεφαλής του γραφείου αυτοκινητοδρόμων του Πουκέτ κ. Yuttana Pitak χθες (25 Νοεμβρίουth) επιθεώρησε την οδό Number 4031 (Mud Dok Khao- Airport Road) κοντά στον διάδρομο προσγείωσης του αεροδρομίου στην υποπεριοχή Maikhao.

Ο αντικυβερνήτης Pichet είπε στο Phuket Express, «Η κατασκευή ξεκίνησε στις 10 Μαρτίου του τρέχοντος έτους και έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί στις 5 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους, που θα είναι συνολικά 210 ημέρες εργασίας. Ωστόσο, η δουλειά έχει καθυστερήσει. Η κατασκευή σπεύδεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος αυτού του μήνα. Αυτός είναι ο δεύτερος δρόμος που οδηγεί στην περιοχή του αεροδρομίου.»

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.