Το αεροδρόμιο του Πουκέτ θα πραγματοποιήσει μεγάλη άσκηση πυρκαγιάς στις αρχές της επόμενης εβδομάδας

Πουκέτ-

Το διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει πρακτική πυρκαγιάς που θα περιλαμβάνει σημαντική ποσότητα καπνού ως μέρος της άσκησης.

Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ χθες (25 Νοεμβρίου) ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει άσκηση πυρκαγιάς την Τρίτη (29 Νοεμβρίου 2022) στις 10:00 π.μ. έως το μεσημέρι κοντά στο διάδρομο 27.

Κατά τη διάρκεια της πρακτικής, μεγάλη ποσότητα καπνού θα σταλεί στον αέρα γύρω από το αεροδρόμιο. Το προσωπικό του αεροδρομίου ζήτησε συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

Το Phuket Express σημειώνει ότι το Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ πρέπει να το ανακοινώνει στο κοινό κάθε φορά πριν από μια άσκηση πυρκαγιάς, επειδή μερικές φορές οι κάτοικοι της περιοχής δεν γνώριζαν ότι η κατάσταση στο αεροδρόμιο ήταν απλώς μια πρακτική και άρχισαν να ανησυχούν νόμιμα στο παρελθόν.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.