Η Patong διοργανώνει τη Μεγάλη Ημέρα Καθαρισμού στο Bangla Road

Πατόνγκ –

Ο Δήμος Πατόνγκ πραγματοποίησε μια Μεγάλη Ημέρα Καθαρισμού στον Δρόμο Μπάνγκλα.

Ο καθαρισμός ξεκίνησε χθες το πρωί (25 Νοεμβρίουth) και είχε επικεφαλής τον Δήμαρχο της Πατόνγκ κ. Chalermsak Meneesri. Μαζί του ήταν ιδιοκτήτες χώρων ψυχαγωγίας, χειριστές ξενοδοχείων και άλλα μέλη του προσωπικού.

είπε ο κ. Chalermsak στο Phuket Express. «Το έργο πραγματοποιήθηκε από το γραφείο Δημόσιας Υγείας και Περιβάλλοντος στον δήμο Patong. Σκοπός του είναι να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να φροντίζουν για την καθαριότητα και το περιβάλλον καθώς και να διατηρήσουν τους φυσικούς πόρους στην περιοχή Patong. Επιπλέον, ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε περισσότερους τουρίστες την ερχόμενη υψηλή περίοδο».

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.