Ο αριθμός των εγχώριων ταξιδιωτών της Ταϊλάνδης φέτος φτάνει τα 200 εκατομμύρια

Πουκέτ

Ταϊλάνδη -

Ο αριθμός των ταξιδιωτών της Ταϊλάνδης φέτος έφτασε τα 200 εκατομμύρια από τον περασμένο μήνα, δήλωσε εκπρόσωπος της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Anucha Burapachaisri είπε στον Τύπο σχετικά με τα αποτελέσματα την Παρασκευή (25 Νοεμβρίουth).

«Υπάρχουν συνολικά 200 εκατομμύρια Ταϊλανδοί ταξιδιώτες από την αρχή του τρέχοντος έτους έως το τέλος του προηγούμενου μήνα. Η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT) περίμενε μόνο τον αριθμό στα 160 εκατομμύρια φέτος».

«Το εισόδημα από τους ταξιδιώτες της Ταϊλάνδης είναι 800 δισεκατομμύρια μπατ, το οποίο είναι επίσης υψηλότερο από ό,τι ανέμενε η TAT στα 656 δισεκατομμύρια μπατ φέτος. Περισσότεροι Ταϊλανδοί έχουν ταξιδέψει στη χώρα ειδικά για οικογενειακά ταξίδια και σεμινάρια», εξήγησε ο κ. Anucha.

«Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Prayut Chan-o-cha είναι χαρούμενος που στους Ταϊλανδούς αρέσει να ταξιδεύουν στη χώρα. Αυτό είναι καλό για την τόνωση του τουρισμού μετά τον Covid-19, καθώς η κυβέρνηση πάντα υποστήριζε τα εσωτερικά ταξίδια», πρόσθεσε ο κ. Anucha.

Το TPN σημειώνει ότι η Anucha δεν δημοσίευσε τα κριτήρια που χρησιμοποιήθηκαν για να θεωρηθεί ένας Ταϊλανδός ταξιδιώτης ως «εγχώριος τουρίστας».

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Phuket Express, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.