Το Rawai θα πραγματοποιήσει το Sky Night Festival ξεκινώντας από τα τέλη Δεκεμβρίου

Rawai-

Ο Δήμος Rawai θα διοργανώσει το Sky Night Festival για να γιορτάσει την έναρξη της υψηλής σεζόν και την Πρωτοχρονιά.

Ο δήμαρχος του Rawai Aroon Solos είπε στο Phuket Express. «Η εκδήλωση θα διεξαχθεί από τις 30 Δεκεμβρίου 2022 έως τις 5 Ιανουαρίου 2023 από τις 6:00 μ.μ. έως τα μεσάνυχτα στην παραλία Nai Harn στην υποπεριοχή Rawai, στην περιοχή Mueang Phuket. Στην εκδήλωση θα υπάρχουν πολλές παραστάσεις και ζωντανή μουσική με φαγητό και πάγκους καταστημάτων. Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί μας."

Το Phuket Express σημειώνει ότι αυτό θα είναι το πρώτο μεγάλο φεστιβάλ Πρωτοχρονιάς στην περιοχή χωρίς κλειστά σύνορα και περιορισμούς για τον κορωνοϊό από το 2019. Πολλοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων ελπίζουν ότι η επιστροφή στην κανονικότητα θα προσελκύσει πολλούς επισκέπτες και θα ενισχύσει τις πωλήσεις των επιχειρήσεων.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.