Ύποπτος ληστεύει minimart με μαχαίρι στο Thalang

Thalang -

Η αστυνομία αναζητά έναν ύποπτο που λήστεψε με μαχαίρι ένα μίνι μάρκετ στο Thalang.

Η αστυνομία Thalang είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκε για το περιστατικό στις 5:50 μ.μ. χθες (24 Νοεμβρίουth) σε ένα μίνι μάρκετ στο Baan Liphon στην υποπεριφέρεια Sri Soonthorn.

Τα πλάνα CCTV δείχνουν ότι ο ύποπτος μπήκε στο μίνι μάρκετ πριν περπατήσει σαν κανονικός πελάτης. Επέστρεψε στο ταμείο όπου στεκόταν εκεί μια γυναίκα υπάλληλος, η κυρία Kanyapat Chalothorn, 55 ετών.

Χρησιμοποίησε ένα μαχαίρι για να δείξει την κυρία Kanyapat ενώ φώναζε. Πήρε κάποια χρήματα από το μηχάνημα το οποίο αργότερα σε μια καταμέτρηση που αποκαλύφθηκε ήταν περίπου 1,500 μπατ.

Στη συνέχεια ο ύποπτος απομακρύνθηκε με ταχύτητα με ένα μηχανάκι. Η αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά τον ύποπτο.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.