Πολωνός μοτοσικλετιστής σκοτώθηκε μετά από σύγκρουση με ταξί στην Καμάλα

Καμάλα -

Ένας 69χρονος Πολωνός αναβάτης μοτοσικλέτας έχασε τη ζωή του όταν έπεσε με τη μηχανή του σε αυτοκίνητο ταξί στην Καμάλα.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα στις 5:40 μ.μ. χθες (23 Νοεμβρίουrd) κοντά στην περιοχή Kuan Yak Kamala στον δρόμο Kamala – Patong στην Kamala.

Οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης και το Phuket Express έφτασαν στο σημείο για να βρουν το κατεστραμμένο αυτοκίνητο ταξί στο δρόμο. Ο οδηγός, ο κ. Wirayut Thongpaen, 45 ετών, βρισκόταν στο σημείο περιμένοντας την επιβολή του νόμου.

Ο Wirayut δεν απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με το ατύχημα στον Τύπο ή πώς δήλωσε ότι συνέβη.

Μπροστά από το αυτοκίνητο ταξί, οι διασώστες βρήκαν το κατεστραμμένο μηχανάκι. Ο άνδρας αναβάτης, ένας 69χρονος Πολωνός τουρίστας από το Pyrzyce, στη βορειοδυτική Πολωνία, ήταν ξαπλωμένος στο έδαφος. (Το Phuket Express κρατά το όνομά του εν αναμονή της ειδοποίησης της πρεσβείας και της οικογένειας.) Είχε υποστεί σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο όπου αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να βρει τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος για περαιτέρω πιθανές νομικές ενέργειες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.