Το Πουκέτ υφίσταται σοβαρές πλημμύρες τις ώρες αιχμής – ΒΙΝΤΕΟ

Διασταύρωση Samkong

Πουκέτ -

Πολλές περιοχές στο Πουκέτ υπέστησαν πλημμύρες κατά τις ώρες αιχμής αφού η βροχή συνεχίστηκε για δύο ώρες με την παλίρροια που προκάλεσε μποτιλιαρίσματα για πολλές ώρες.

Η βροχή έπληξε πολλές περιοχές του Πουκέτ μετά από έντονη βροχόπτωση που ξεκίνησε από τις 5:00 μ.μ. έως τις 7:00 χθες (23 Νοεμβρίουrd) με υψηλή παλίρροια καθώς και που περιπλέκει τις πλημμύρες.

Πολλές περιοχές πλημμύρισαν, όπως στη διασταύρωση Samkong προς Yaowarad Road, Soi Pa Nieang, Wichit, Boat Plaza, Rassada, Baan Mai Reab και Kuan Lim San στο Kathu και Baan Bang Wan στην Kamala.

Υπήρξε κυκλοφοριακή συμφόρηση σε πολλούς δρόμους σε πλημμυρισμένες περιοχές, όπως στην οδό Yaowarad στην πόλη του Πουκέτ, στην οδό Phra Phuket Kaew στο Kathu και στην οδό Sakdidet και στην οδό Chao Fah Tawan Tok στο Wichit.

Samkong, Rassada

Το νερό στο κανάλι Bang Yai στην πόλη του Πουκέτ εθεάθη να ρέει στη θάλασσα στην περιοχή Saphan Hin.

Baan Bang Wan, Kamala

Baan Bang Wan, Kamala

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.