Γυναίκα πωλήτρια μπύρας στο Bangla Road βγάζει τα ρούχα της σε ένδειξη διαμαρτυρίας μετά την προειδοποίηση για παράνομη πώληση αλκοόλ

Bangla Road -

Μια γυναίκα πωλήτρια μπύρας έβγαλε τα ρούχα της σε ένδειξη διαμαρτυρίας αφού προειδοποιήθηκε από αξιωματούχους για παράνομη πώληση αλκοόλ στον δρόμο Bangla στην Πατόνγκ.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Οι επιχειρηματίες στην οδό Bangla στην Πατόνγκ προτρέπουν τους αρμόδιους αξιωματούχους να καθαρίσουν τους πωλητές τροφίμων, ποτών και φέρεται ότι περισσότερες από 100 τρανς ιερόδουλες.

Ο πρόεδρος της Patong Entertainment Business Association (PEBA) κ. Weerawit Kreuasombat είπε στο Phuket Express. «Η πώληση αλκοόλ σε κουτιά αφρού από πωλητές ή αναδυόμενους θαλάμους αλκοολούχων ποτών πρέπει να απαγορευτεί καθώς αυτό είναι παράνομο. Ο δρόμος Bangla είναι δημόσιος δρόμος και δεν μπορεί κανείς να πουλάει αλκοόλ στο δρόμο».

Εν τω μεταξύ, μετά την επισήμανση του θέματος από τους αξιωματούχους της Patong, υπήρξε ένα βίντεο μιας γυναίκας που πουλούσε μπύρα σε κουτιά αφρού στον δρόμο Bangla. Οι αρμόδιοι δημοτικοί υπάλληλοι προειδοποίησαν τη γυναίκα πωλήτρια ότι η πώληση αλκοόλ χωρίς άδεια ήταν παράνομη, αλλά εκείνη έβγαλε τα ρούχα της φαινομενικά για να διαμαρτυρηθεί για την προειδοποίηση των υπαλλήλων.

Βρισκόταν στη μέση του δρόμου Bangla όπου δεν την ένοιαζε να την παρακολουθούν πολλοί ξένοι τουρίστες και να τραβούν βίντεο και φωτογραφίες.

Δεν ήταν αμέσως σαφές εάν η γυναίκα θα κατηγορηθεί από την αστυνομία της Patong για την έντονη διαμαρτυρία ενός ατόμου για τη νέα πολιτική.

Η ταυτότητα του πωλητή αποκρύφτηκε από την αστυνομία της Patong.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.