Οι αξιωματούχοι της Patong εντοπίζουν την πηγή των πρόσφατων δεινά από πλημμύρες

Αστυνομικό Τμήμα Patong

Πατόνγκ –

Αξιωματούχοι δήλωσαν ότι οι πρόσφατες πλημμύρες στην πόλη Πατόνγκ προκλήθηκαν από ξαφνικές πλημμύρες από κοντινά βουνά και απροσδόκητα εμπόδια από μια υπό κατασκευή επίλυση πλημμυρών.αντικείμενο.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Μια ξαφνική πλημμύρα στο λόφο Πατόνγκ προκάλεσε κυκλοφοριακό χάος το απόγευμα (17 Νοεμβρίουth).

Ο γενικός διευθυντής του Τμήματος Δημοσίων Έργων και Πολεοδομίας και Χωροταξίας κ. Pongrat Piromrat επιθεώρησε την περιοχή Patong χθες (22 Νοεμβρίου).

είπε ο κ. Pongrat στο Phuket Express. «Μετά την επιθεώρηση διαπιστώσαμε ότι η προηγούμενη πλημμύρα που έχει συμβεί πολλές φορές στην Πατόνγκ προκλήθηκε από ξαφνικές πλημμύρες από τον λόφο Kuan Wah και το Mai Tao Sipsong κοντά στην περιοχή Patong».

«Οι πλημμύρες κατέβηκαν στον δρόμο Phra Metta. Οι αποχετεύσεις νερού ήταν φραγμένες με άμμο, χώμα και άλλα εμπόδια καθώς και ημιτελής κατασκευή σωλήνων. Ο Σταθμός Αντλίας Νερού του Καναλιού Pak Bang στο Πατόνγκ είναι υπεύθυνος για την επίλυση προβλημάτων πλημμύρας στην Πατόνγκ, αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό κατασκευή και δεν λειτουργεί. Αυτός είναι επίσης ένας από τους παράγοντες που έχουν προκαλέσει πλημμύρες στην Πατόνγκ ακόμα και όταν βρέχει για σύντομο χρονικό διάστημα», εξήγησε ο κ. Πόνγκρατ.

«Έχουμε δώσει εντολή σε εργολάβο να λύσει προσωρινά πρώτα το πρόβλημα με το αντλιοστάσιο. Ωστόσο, η συνολική κατασκευή του αντιπλημμυρικού έργου βιάζεται για να ολοκληρωθεί πριν από την περίοδο των βροχών του επόμενου έτους», πρόσθεσε.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.