Το κρουαζιερόπλοιο Genting Dream φτάνει στην Πατόνγκ για πρώτη φορά

Πατόνγκ –

Το κρουαζιερόπλοιο Genting Dream έφτασε στην Πατόνγκ για πρώτη φορά από τη Σιγκαπούρη και τη Μαλαισία

Μια ομάδα αξιωματούχων του Πουκέτ με επικεφαλής τον Αντικυβερνήτη του Πουκέτ Amnauy Pinsuwan και τη διευθύντρια της Αρχής Τουρισμού του Πουκέτ της Ταϊλάνδης (Phuket TAT) κα Natasiri Ronnasiri σήμερα το πρωί (23 Νοεμβρίουrd) στις 7:00 π.μ. υποδέχτηκε τουρίστες που έφτασαν στην Πατόνγκ από το κρουαζιερόπλοιο Genting Dream.

Η κ. Nongyao Kirandorn, Διευθύντρια του Γραφείου της Τουριστικής Αρχής της Ταϊλάνδης (TAT) στην Κουάλα Λουμπούρ είπε στο Phuket Express ότι το Genting Dream που ταξιδεύει από τη Σιγκαπούρη και τη Μαλαισία είχε φτάσει στην Πατόνγκ και χρειάστηκαν συνολικά πέντε ημέρες για να ταξιδέψει».

«Το Genting Dream έχει 18 επίπεδα με 1,674 δωμάτια, 35 εστιατόρια, υδάτινα πάρκα, αναρρίχηση, μαθήματα σχοινιών και δραστηριότητες zipline, σπα και άλλα.

«Υπάρχουν περίπου 3,000 επιβάτες στο Genting Dream. Πολλοί από αυτούς επισκέπτονται την Πατόνγκ και το Πουκέτ για ένα μονοήμερο ταξίδι. Το Genting Dream θα αναχωρήσει από το Πουκέτ στις 7:00 μ.μ. σήμερα (23 Νοεμβρίουrd).

Εν τω μεταξύ, το πρώτο κρουαζιερόπλοιο έφτασε στο Πατόνγκ του Πουκέτ τον περασμένο μήνα μετά την ανακούφιση της κατάστασης του Covid-19.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.