Πυρκαγιά καταστρέφει αυτοκίνητο ξένου στο Koh Kaew του Πουκέτ

Koh Kaew -

Πυρκαγιά κατέστρεψε αυτοκίνητο ενός αλλοδαπού στο Koh Kaew, Mueang Phuket.

Οι πυροσβέστες του Koh Kaew είπαν στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκαν για τη φωτιά στις 10:00 χθες το βράδυ (22 Νοεμβρίουnd) στον αριθμό 3013 Road (International School – Koh Kaew Road).

Στο σημείο έφτασαν με πυροσβεστικό όχημα και διαπίστωσαν ότι η φωτιά ήταν πολύ φλεγόμενη. Χρειάστηκαν περίπου δέκα λεπτά για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά. Το αυτοκίνητο υπέστη ολικές ζημιές αλλά ο αλλοδαπός οδηγός γλίτωσε ευτυχώς τον τραυματισμό.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται ακόμη.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.