Το Πουκέτ υποδέχεται νέα απευθείας πτήση από τη Ρωσία, οι Ρώσοι τουρίστες συνεχίζουν να αυξάνονται

Πουκέτ -

Πουκέτ -

Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ υποδέχθηκε μια νέα απευθείας πτήση από τη Ρωσία καθώς οι Ρώσοι τουρίστες συνεχίζουν να αυξάνονται στο Πουκέτ και την Πατάγια.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ρώσοι τουρίστες γέμισαν τις πτήσεις της Azur Airline και της Ikar Airline προς την Πατάγια και το Πουκέτ, με τον αναμενόμενο αριθμό Ρώσων τουριστών που θα πετάξουν στην Ταϊλάνδη να φτάσει το ένα εκατομμύριο άτομα το επόμενο έτος.

Σήμερα (22 Νοεμβρίουnd) στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ, αξιωματούχοι και το προσωπικό καλωσόρισαν μια νέα απευθείας πτήση από την Azur Airlines. Αυτή είναι μια άλλη νέα απευθείας πτήση από το Vnukovo στη Ρωσία προς το Πουκέτ.

Στην πτήση που έφτασαν στο αεροδρόμιο επέβαιναν συνολικά 335 επιβάτες. Έλαβαν δωρεάν αναμνηστικά δώρα από το αεροδρόμιο.

Η Ταϊλάνδη έχει παραμείνει επίσημα ουδέτερη στον συνεχιζόμενο πόλεμο Ρωσίας και Ουκρανίας και δεν έχει συμμετάσχει σε απαγορεύσεις ή κυρώσεις σε Ρώσους υπηκόους. Η διαδικασία για έναν Ρώσο υπήκοο να πάρει τουριστική βίζα είναι επίσης απλή. Ως αποτέλεσμα, οι Ρώσοι άρχισαν να επιστρέφουν δυναμικά στην Ταϊλάνδη και να γίνουν ο νούμερο ένα τουριστικός όμιλος στο Πουκέτ και δεύτερος στην Πατάγια, ακριβώς πίσω από τους Ινδούς.

Ωστόσο, ορισμένοι επικριτές στο Διαδίκτυο έχουν αμφισβητήσει πόσοι από τους χιλιάδες Ρώσους που έρχονται είναι πραγματικοί τουρίστες που συνεισφέρουν στην οικονομία της Ταϊλάνδης και πόσοι είναι νέοι Ρώσοι που δραπετεύουν από το φόβο ότι θα στρατολογηθούν στον πόλεμο.

Καλώς ήρθατε στο Πουκέτ από το Phuket Express!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.