Οι επιχειρηματίες της Bangla παροτρύνουν τους αξιωματούχους της Patong να καθαρίσουν τους πωλητές τροφίμων, ποτών και υποτιθέμενες τρανς ιερόδουλες στο Bangla Road

Πατόνγκ –

Οι επιχειρηματίες στην οδό Bangla στην Πατόνγκ προτρέπουν τους αρμόδιους αξιωματούχους να καθαρίσουν τους πωλητές τροφίμων, ποτών και φέρεται ότι περισσότερες από 100 τρανς ιερόδουλες.

Ο πρόεδρος της Patong Entertainment Business Association (PEBA) κ. Weerawit Kreuasombat είπε στο Phuket Express. «Ενώ οι αξιωματούχοι της Patong αυξάνουν τώρα τα μέτρα διαχείρισης ασφάλειας στην οδό Bangla, οι τρανς ιερόδουλες θα πρέπει επίσης να καθαριστούν. Λαμβάνουμε συνεχώς παράπονα ότι είναι ενοχλητικά και επιθετικά για τους τουρίστες. Είχαμε πολλές αναφορές για πορτοφολάδες και κλοπές από αυτούς. Οι περισσότερες από αυτές τις τρανς ιερόδουλες είναι από την Πατάγια και την Μπανγκόκ. Ο δρόμος Bangla δεν θα πρέπει να έχει τρανς ιερόδουλες και θα πρέπει να τους απαγορευτεί από την περιοχή».

Το TPN σημειώνει ότι τα σχόλια δεν φαινόταν να επεκτείνονται σε μη τρανς εργαζομένους του σεξ και ορισμένα σχόλια στο Διαδίκτυο επέκριναν αμέσως τα σχόλια, δηλώνοντας ότι ήταν μεγαλομανή και μεροληπτικά για τα τρανς άτομα. Η αστυνομία της Πατόνγκ, εν τω μεταξύ, καθώς η «επίσημη απάντηση» αρνείται συνεχώς ότι υπήρχε πορνεία στην οδό Bangla ή στο Πουκέτ καθώς είναι παράνομη, ωστόσο, βάσει σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αυτό είναι ένα από τα χειρότερα κρυμμένα «μυστικά» στην Ταϊλάνδη.

«Επιπλέον, οι πωλητές τροφίμων δεν πρέπει να επιτρέπονται στην Bangla Road. Ωστόσο, οι αξιωματούχοι της Patong μπορούν να τους παρέχουν συγκεκριμένες θέσεις σε κοντινή απόσταση. Η πώληση αλκοόλ σε κουτιά αφρού από πωλητές ή αναδυόμενους θαλάμους αλκοολούχων ποτών πρέπει να απαγορευτεί καθώς αυτό είναι παράνομο. Ο δρόμος Bangla είναι δημόσιος δρόμος και δεν μπορεί κανείς να πουλάει αλκοόλ στο δρόμο». κατέληξε ο Weerawit.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.