Γάλλος συνελήφθη στο Rawai για παράνομη κατοχή σκελετών φαλαινών

Rawai -

Ένας Γάλλος συνελήφθη στο Rawai για παράνομη κατοχή τμημάτων σκελετών φαλαινών.

Οι αξιωματούχοι του Τμήματος Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων (DMCR) είπαν στο Phuket Express ότι έλαβαν μια πληροφορία από ένα άτομο που ζήτησε να μην κατονομαστεί ότι ένας αλλοδαπός στο Rawai φέρεται να έχει παράνομη κατοχή σκελετών φαλαινών.

Οι αξιωματούχοι συνέχισαν την έρευνά τους κατά την οποία συνέλαβαν τελικά τον κ. Thierry Alain, 52 ετών, Γάλλο υπήκοο, στο Rawai χθες (21 Νοεμβρίουst). Του κατασχέθηκαν τμήματα της κάτω γνάθου μιας φάλαινας Baleen.

Παραδέχτηκε στους αξιωματούχους ότι ο σκελετός της φάλαινας του ανήκει. Οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Chalong για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί προστασίας των άγριων ζώων.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.