Ρώσοι τουρίστες ετοιμάζουν πτήσεις τσάρτερ προς την Πατάγια και το Πουκέτ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Prachachat

Εθνική -

  Ρώσοι τουρίστες γέμισαν τις πτήσεις της Azur Airline και της Ikar Airline προς την Πατάγια και το Πουκέτ, με τον αναμενόμενο αριθμό Ρώσων τουριστών που θα πετάξουν στην Ταϊλάνδη να φτάσει το ένα εκατομμύριο άτομα το επόμενο έτος.

Ο Siripakorn Cheawsamoot, Αναπληρωτής Κυβερνήτης στην Τουριστική Αρχή της Ταϊλάνδης (TAT), αποκάλυψε ότι πολλές μεγάλες ρωσικές αεροπορικές εταιρείες έχουν ξαναρχίσει τις πτήσεις τσάρτερ προς την Ταϊλάνδη, κάτι που θα οδηγήσει σε αύξηση των Ρώσων τουριστών σε τουριστικές περιοχές όπως η Πατάγια και το Πουκέτ.

Η τουριστική ατμόσφαιρα θα γίνει πιο πολυσύχναστη στα τέλη του τρέχοντος έτους, σύμφωνα με τον Siripakorn, με τον αριθμό των Ρώσων τουριστών που κατευθύνονται προς την Ταϊλάνδη να αναμένεται να φθάσει το προ-Covid-19 επίπεδο στο ένα εκατομμύριο άτομα το επόμενο έτος.

Ο Thanet Suparashasrangsi, πρόεδρος του Συμβουλίου Τουριστικής Βιομηχανίας Chonburi, δήλωσε ότι ο τουρισμός της Πατάγια θα ωφεληθεί πολύ από τις ρωσικές πτήσεις τσάρτερ προς το Διεθνές Αεροδρόμιο U-Tapao.

Αναμένει ότι το ποσοστό πληρότητας των ξενοδοχείων στην πόλη θα αυξηθεί στο 60% έναντι του τρέχοντος μέσου όρου του 40-50%.

«Η Azur Airline θα αρχίσει να φέρνει πτήσεις τσάρτερ από τις 26 Νοεμβρίου με αερομεταφορείς B757, οι οποίες μπορούν να φιλοξενήσουν περίπου 202 επιβάτες και θα βελτιώσουν σημαντικά τον αριθμό των τουριστών στην Πατάγια», δήλωσε ο Thanet.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.