Οι μεγαλύτερες ιστορίες του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα: Ρώσος πνίγηκε, πλημμύρες στο λόφο Πατόνγκ, σύλληψη ζευγαριού Γερμανών και πολλά άλλα

Γεια σας, αναγνώστες και υποστηρικτές του Phuket Express!

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία επισημαίνουμε τις κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην περιοχή μας στο Πουκέτ, από την περασμένη εβδομάδα. Ο αριθμός των ιστοριών διαφέρει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αυτά επιλέγονται και επιμελούνται από τη συντακτική μας ομάδα και έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν οι αναγνώστες μας να ενημερώνονται γρήγορα για σημαντικές ιστορίες που μπορεί να έχουν χάσει. Δημοσιεύουμε πολλές ιστορίες καθημερινά και είναι εύκολο να χάσουμε τα ίχνη σημαντικών γεγονότων ή αλλαγών στην περιοχή μας. Κάνουμε εθνικές ανακεφαλαιώσεις σε ξεχωριστό άρθρο, Αυτές είναι μόνο οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην επαρχία του Πουκέτ.

Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας, αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης. Αυτά είναι από τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022 έως την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022.

Ας ξεκινήσουμε και ας δούμε ποιες ήταν οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες!

  1. Ένας 60χρονος Ρώσος τουρίστας πνίγηκε στην παραλία Karon στο Πουκέτ ενώ βρισκόταν σε διακοπές με τη σύζυγό του. Η σύζυγός του είπε ότι πήγαν μαζί στη θάλασσα πριν βγει στην παραλία. Γύρισε ξανά στο νερό πριν δει τον σύζυγό της να επιπλέει στο νερό.
  2. Η αστυνομία της Πατόνγκ δημιούργησε σημεία ελέγχου και στις δύο άκρες της οδού Bangla για την πρόληψη παράνομων ναρκωτικών και εγκλημάτων.

Η αστυνομία έλεγξε κάθε άτομο που μπήκε και έβγαινε στον δρόμο Bangla. Η έρευνα στόχος ήταν για μαχαίρια, όπλα και άλλα όπλα, παράνομα ναρκωτικά, καταζητούμενους υπόπτους και για την ασφάλεια των τουριστών.

3. Καταιγιστικές πλημμύρες πλήττουν το Πουκέτ τη νύχτα μετά από μια σύντομη περίοδο έντονης βροχόπτωσης που προκαλεί χάος και ζημιές.

Η βροχή έπληξε πολλά μέρη του Πουκέτ σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Μια ξαφνική πλημμύρα στο λόφο Πατόνγκ προκάλεσε κυκλοφοριακό χάος το απόγευμα της 17ης Νοεμβρίουth.

Η βροχή έπληξε την περιοχή Patong, συμπεριλαμβανομένης της περιοχής Kuan Yang στο λόφο Patong, για περίπου μισή ώρα γύρω στη 1:XNUMX προτού η ξαφνική πλημμύρα κατέβει από την κορυφή του λόφου.

4. Ένας 56χρονος άνδρας που ζει στο Πουκέτ κέρδισε το πρώτο βραβείο στην εθνική λαχειοφόρο αγορά της Ταϊλάνδης, λαμβάνοντας έπαθλο 12 εκατομμυρίων μπατ.

Ο κ. Srinuan είπε στην αστυνομία ότι αγόρασε τα λαχεία σε ένα κατάστημα λαχείων απέναντι από το αστυνομικό τμήμα Thalang τρεις ημέρες πριν. Χαίρεται πολύ για την καλή του τύχη.

5. Ένα ζευγάρι Γερμανών που είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για αντίσταση στη σύλληψη σε ένα δραματικό περιστατικό στην Πατάγια κατηγορήθηκε για παράνομη κλοπή και πώληση ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου που βρέθηκε στη Μαλαισία.

Αυτό ήταν το ίδιο ζευγάρι που ενεπλάκη πρόσφατα σε μια δραματική σύλληψη στην Πατάγια για παραμονή, σημειώνει η TPN Media, την οποία μπορείτε να δείτε αυτό το βίντεο και το άρθρο κάνοντας κλικ ή πατώντας εδώ.

Αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα, όπως πάντα σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.