Μοτοσικλέτας τραυματίστηκε σοβαρά μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο στο Thalang

Thalang -

Ένας αναβάτης μοτοσικλέτας τραυματίστηκε σοβαρά όταν συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στο Thalang.

Η αστυνομία Thalang ειδοποιήθηκε για το ατύχημα χθες (20 Νοεμβρίουth) στην οδό Thep Kasattri στην υποπεριφέρεια Sri Soonthorn.

Οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης και το Phuket Express έφτασαν στο σημείο για να βρουν τον τραυματισμένο οδηγό μοτοσικλέτας, τον κ. Phon Narapong, 54 ετών. Είχε υποστεί σοβαρά τραύματα. Σε κοντινή απόσταση, οι αρχές επιβολής του νόμου βρήκαν το μηχανάκι και το αυτοκίνητο που είχαν υποστεί ζημιά. Η οδηγός του αυτοκινήτου, η κυρία Anchaee Chayapiwat, 37 ετών, είχε επίσης τραυματιστεί μέτρια. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο κοντινό νοσοκομείο.

Τα πλάνα CCTV δείχνουν ότι ο αναβάτης της μοτοσικλέτας έκανε αναστροφή πριν τρακάρει με το αυτοκίνητο που ερχόταν αμέσως. Ωστόσο, η αρμόδια αστυνομία συνεχίζει την έρευνά της για περαιτέρω πιθανές νομικές ενέργειες και ενέργειες ευθυνών.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.