Περισσότεροι από 1,200 αθλητές από 48 χώρες συμμετέχουν στο Laguna Triathlon στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Περισσότεροι από 1,200 αθλητές από 48 χώρες συμμετείχαν στο Laguna Triathlon στο Phukκ.ά.

Το τρίαθλο διεξήχθη χθες (20 Νοεμβρίουth) στο θέρετρο Laguna στο Thalang. Ο κυβερνήτης του Πουκέτ Naroong Woonciew και άλλοι αρμόδιοι αξιωματούχοι απελευθέρωσαν αθλητές στο τρίαθλο.

Το τρίαθλο περιελάμβανε κολύμπι σε θάλασσα και λιμνοθάλασσες για απόσταση 1.8 χιλιομέτρων, ποδήλατο πάνω και κάτω σε λόφους για 55 χιλιόμετρα και τρέξιμο σε τοπικούς δρόμους για 12 χιλιόμετρα και άνω.

Το Laguna Phuket Triathlon συμπεριλήφθηκε στο Top 8 των Καλύτερων Τριάθλων στον Κόσμο από το περιοδικό 220 Triathlon (Ηνωμένο Βασίλειο) το 2020. Το Laguna Phuket Triathlon κατατάχθηκε επίσης 5ο στη λίστα των 10 Καλύτερων Τριάθλων στον κόσμο, από το Let's Do This (ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ). Ο προορισμός της Λαγκούνα Πουκέτ ανακηρύχθηκε Επίτιμος Συντελεστής στον Αθλητισμό και την Άσκηση, από το Τμήμα Φυσικής Αγωγής του Υπουργείου Τουρισμού και Αθλητισμού (DPE) το 2019.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.