Προειδοποιήσεις για ισχυρές βροχοπτώσεις και πλημμύρες σε 36 επαρχίες της Ταϊλάνδης

Ταϊλάνδη -

  Οι προειδοποιήσεις για έντονες βροχοπτώσεις και πλημμύρες ισχύουν για 36 επαρχίες στα ανατολικά και νότια τμήματα της Ταϊλάνδης από τις 23 Νοεμβρίουrd στο Νοέμβριο 24th 2022.

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ταϊλάνδης (TMD) εξέδωσε την τελευταία προειδοποίηση για τον καιρό σήμερα (21 Νοεμβρίου).st).

Η χαμηλή πίεση θα καλύψει τον Κόλπο της Ταϊλάνδης ενώ η κοιλάδα των μουσώνων θα περάσει από τα νότια τμήματα της Ταϊλάνδης από τις 23 Νοεμβρίουrd στο Νοέμβριο 24th. Αυτό θα προκαλέσει ισχυρές βροχοπτώσεις και πλημμύρες στα ανατολικά και νότια τμήματα της Ταϊλάνδης.

Εν τω μεταξύ, στα βόρεια, βορειοανατολικά και κεντρικά τμήματα της Ταϊλάνδης θα σημειωθούν σημαντικές βροχές σε ορισμένες περιοχές.

Στον Κόλπο της Ταϊλάνδης και στη Θάλασσα Ανταμάν τα κύματα θα είναι έως και δύο μέτρα. Τα σκάφη πρέπει να επεξεργάζονται με προσοχή και τα μικρά σκάφη συνιστάται να παραμείνουν στην ξηρά.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media. 

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/