Δύο πίθηκοι πιάστηκαν αφού φέρεται να προκάλεσαν μαϊμούδες στο νησί Coconut στο Πουκέτ  

Koh Kaew -

Δύο πίθηκοι πιάστηκαν αφού φέρεται να ενόχλησαν τους ντόπιους στο νησί Καρύδας στο Koh Kaew.

Ο διευθυντής του Κέντρου Εκπαίδευσης Φύσης και Άγριας Ζωής Khao Phra Thaeo, κ. Pongchart Chuahom, είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκαν από ντόπιους στο νησί Coconut στην υποπεριοχή Koh Kaew, στην περιοχή Mueang Phuket το περασμένο Σαββατοκύριακο για το περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο πίθηκοι προκαλούσαν χάος σε κατοικημένες περιοχές, ενοχλούσαν τους χωρικούς, έκαναν θόρυβο, προκαλούσαν υλικές ζημιές και άλλα.

Ειδικοί στον έλεγχο των ζώων έφτασαν στο νησί από το Kusoldharm Rescue Foundation στην πόλη του Πουκέτ. Οι διασώστες έπιασαν τελικά τους δύο πιθήκους μετά από παρατεταμένη καταδίωξη.

Οι πίθηκοι δεν τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε μια βάρκα για να απελευθερωθούν πίσω στο ίδιο νησί αλλά σε μια μακρινή αγροτική περιοχή όπου υπάρχουν λίγοι έως καθόλου άνθρωποι.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.