Πυρκαγιά προκάλεσε ζημιές σε εστιατόριο στο Rawai

Rawai-

Πυρκαγιά προκάλεσε ζημιές σε εστιατόριο στην υποσυνοικία Rawai, στην περιοχή Mueang Phuket.

Οι πυροσβέστες του Rawai είπαν στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκαν για τη φωτιά χθες το βράδυ (18 Νοεμβρίουth) στις 11:51 σε ένα ανώνυμο εστιατόριο στο Rawai.

Έφτασαν στο εστιατόριο, το οποίο στην αρχή ήταν πολύ φλεγόμενο. Η φωτιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο σε περίπου δέκα λεπτά. Η φωτιά δεν επεκτάθηκε σε ευρύτερη περιοχή και δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.