Οι αστυνομικοί επιθεωρούν χώρους διασκέδασης στο Πουκέτ για να διασφαλίσουν την ασφάλεια

Πουκέτ -

Οι αξιωματικοί επιβολής του νόμου επιθεώρησαν χώρους διασκέδασης σε τρεις συνοικίες στο Πουκέτ για να διασφαλίσουν την ασφάλεια καθώς περισσότεροι τουρίστες έρχονται την υψηλή περίοδο.

Ο κυβερνήτης του Πουκέτ Narong Woonciew χθες το βράδυ (18 Νοεμβρίου) έδωσε εντολή στους αξιωματικούς να επιθεωρήσουν χώρους διασκέδασης και εστιατόρια που πουλούν αλκοόλ και στις τρεις συνοικίες σε όλο το νησί.

Η επιθεώρηση αποσκοπεί στη διασφάλιση της ασφάλειας για την αποτροπή εγκλημάτων, ναρκωτικών, ανήλικων ατόμων που εισέρχονται στους χώρους και ανοίγουν τις νόμιμες ώρες κλεισίματος, ειδικά κατά τη διάρκεια αυτής της υψηλής περιόδου, καθώς περισσότεροι τουρίστες έρχονται στο Πουκέτ.

Καμία παραβίαση δεν έγινε αμέσως σαφής.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.