Πυρκαγιά καταστρέφει στρατόπεδο εργασίας στο Koh Kaew  

Πουκέτ -

Μια πυρκαγιά κατέστρεψε ένα στρατόπεδο εργασίας και προκάλεσε ζημιές σε ένα αυτοκίνητο στην υποσυνοικία Koh Kaew στην περιοχή Mueang Phuket.

Οι πυροσβέστες ειδοποιήθηκαν για τη φωτιά στις 4:00 σήμερα (18 Νοεμβρίουth) σε μια κατασκήνωση εργασίας στην οδό Pracha Uthit 5 πίσω από ένα εμπορικό κέντρο.

Οι πυροσβεστικές ομάδες έφτασαν στο σημείο με πυροσβεστικά οχήματα για να διαπιστώσουν ότι το στρατόπεδο ήταν φλεγόμενο με πυκνούς μαύρους καπνούς στον ουρανό. Χρειάστηκαν περίπου 10 λεπτά για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά.

Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί καθώς οι Ταϊλανδοί και μετανάστες εργάτες δεν επέστρεψαν από την εργασία τους. Το στρατόπεδο εργασίας από ψευδάργυρο καταστράφηκε, συμπεριλαμβανομένου ενός φορτηγού και μιας μοτοσικλέτας. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.